Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebookstrøm

Nå er det mulig å se de to neste talene fra Benjamin Norheim. Den kristne vandring.
www.youtube.com/watch?v=61WHHqrrLVc&ab_channel=Str%C3%B8mmenmenighetSyvendedagsAdventistkirken

Video image

Kommenter på Facebook

Vi har 2 fellesskaps sabbater igjen på Strømmen før vi starter opp igjen på Jessheim.

I morgen taler Benjamin Agerthon Trygvason Nordheim videre på serien DEN KRISTNE VANDRING. Tema er "sann omvendelse 2 - Hvordan synder en kristen?"

Etter menigjetslunsj er det et møte til på ettermiddagen med tema "Sann omvendelse 3 - Er gjerninger nødvendige?"

Gikk du glipp av møte 1, kan du se det her:

youtu.be/w89tgrHa5N4

Sabbatskole kl 10:00
Gudstjeneste kl 11:15
Adresse: Lillebakveien 3, Strømmen
... Se mereSe mindre

I morgen taler Benjamin Agerthon Trygvason Nordheim  videre på serien DEN KRISTNE VANDRING. Tema er sann omvendelse 2 - Hvordan synder en kristen?

Etter menigjetslunsj er det et møte til på ettermiddagen med tema Sann omvendelse 3 - Er gjerninger nødvendige?

Gikk du glipp av møte 1, kan du se det her:

Sabbatskole kl 10:00
Gudstjeneste kl 11:15
Adresse: Lillebakveien 3, Strømmen

Kommenter på Facebook

Jeg gleder meg til neste tale med Benjamin. Også lærerikt bibelstudium denne uka. www.youtube.com/watch?v=wMksZiTZf0k&ab_channel=ThreeAngelsBroadcastingNetwork%283ABN%29

Bare 3 sabbater til vi møtes igjen på Jessheim (20/8) Høsten 2022 blir det 18 lørdager med bibel, lovsang og fellesskap på Allergot Ungdomsskole.

Hjemmfra kan du også delta på serien HÅP FOR FREMTIDEN, (Daniel Pel) som sendes tirsdager og torsdager. Står det på kalenderen din?

Last mer