Bibelstudier 1 kvartal 2013

SAM_4962Bibelstudiene dette kvartalet tar for seg læren om skapelsen slik den er beskrevet i 1 Mosebok,  kapittel 1 og 2 og drøfter hva den har å si for andre trospunkter – så som moral, synd, ekteskapet, forvaltning og mer til.

Navnet syvendedags-adventist vitner om en skapelse på seks dager. Vi er følgelig ikke tilhengere av darwinisme eller evolusjonsteorien, da dette strider mot grunnlegende prinsipper om skapelsen. Dessuten strider det klart mot Guds egne ord i Bibelen.

Alt dette kan du være med å dele tanker om i vår sabbatskole hver lørdag kl 1030 på Allergot ungdomsskole. Du er hjertelig velkommen uansett ståsted med hensyn til disse spørsmålene. Det kreves ingen forhåndskunnskaper. Vi er glad for å få deg med som en del av fellesskapet.

——————————————————————————————————————–

Daniels bok – seminar 9 februar – Allergot ungdomsskole kl 1030

Lørdag 9 februar blir det seminar på Allergot ungdomsskole. Vi skal se nærmere på kapittel 2, 7, 8 og 9 i Daniels bok. Øystein Hogganvik vil lede studiet. Vi starter kl 1030 og holder på til ca kl 1230. Etterpå blir det enkel servering. Alle er hjertelig velkommen til et spennende og tidsaktuelt studie!

——————————————————————————————————————-

speidertreff i februar og mars

speiderlivet1_margLørdag 9/2 og lørdag 9/3 blir det speider! Vi satser på å være ute, Sted bestemmes senere. Sett av datoene og bli med! Dette blir gøy sier Wera Woie. Vi møtes etter kirka, ca kl. 14.00. Velkommen!

Har du lyst til å bli med i speideren,  Ring Britha på Tlf. 926 21 297

 

—————————————————————————————————————-

Julekonserten 22. desember

Fortsatt minnes vi den flotte julekonserten på Allergot ungdomsskole 22. desember 2012.

Torill, Aurora og Olav Tofte med venner
Torill, Aurora og Olav Tofte med venner
Små og store bidra med flott sang
Små og store bidra med flott sang
Alle storkoste seg
Alle storkoste seg